Permanente Make-up bij

Wenkbrauwen

Met permanente make up kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken of de wenkbrauwen liften. Kortom, wij kunnen je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes camoufleren en kun je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer terug in vorm brengen. Permanente make up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen. Misschien gebruikt je al jaren dezelfde kleur potlood en denk je dat jouw eigen creatie het beste bij je past. Wij kunnen je laten zien wat het juiste design voor jouw gezicht kan betekenen en op zeer natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen creëren.

Permanente eyeliners geven jou net die mooie en frisse uitstraling waarbij de wimpers direct een stuk voller lijken. De mogelijkheden lopen uiteen van een natuurlijke wimperintensivering tot aan een eyeliner met een 'wing', een schaduw eyeliner of bijvoorbeeld in duo-tone.

Bij een permanente lipliner kunnen wij jouw oorspronkelijke contouren opnieuw benadrukken op een natuurlijke manier of de gehele lippen inkleuren in een zachte kleur.

Of je nu 's ochtends opstaat, gaat sporten, zwemt of een dagje sauna, geen uitgelopen make up meer. Maar vooral een perfecte uitstraling op elk moment van de dag!

SOORTEN TECHNIEKEN
》 Hairstroke wenkbrauwen
Bij de hairstoke techniek wordt er met een heel fijn steriel naaldje (voor eenmalig gebruik) dunne haarlijntjes tussen de wenkbrauw haartjes op de huid gecreëerd die bijna niet van echt te onderscheiden zijn!

》 Ombre wenkbrauwen & lippen
Een nieuwe trend is de ombre techniek waarbij de aanzet en/of bovenkant van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger wordt aangebracht dan de buik en de staart van de wenkbrauw. Dit geeft een zachte poeder uitstraling. Beide technieken (hairstrokes & ombre) kunnen ook gecomibineerd worden. De ombre techniek wordt tegenwoordig ook gebruikt bij het pigmenteren van de lippen voor meer diepte en een natuurlijke uitstraling.


DE BEHANDELING
Wanneer je voor het eerst bij ons in behandeling komt vragen wij je een gezondheidsverklaring in te vullen. Je permanente make up wordt voorgetekend en jouw wensen en kleur worden besproken. Wij adviseren echter permanente make up liever te licht dan te donker in te kiezen voor een natuurlijke uitstraling. Donkerder maken kan altijd nog tijdens de nabehandeling. Het pigmenteren van de wenkbrauwen en eyeliners gebeurt in twee behandelingen. De lippen hebben een extra behandeling nodig. De reden hiervoor is dat de pigmenten niet altijd na de eerste behandeling bij iedereen even duidelijk zichtbaar zijn. Door de kleur te stapelen, intensiveren we de kleur en kunnen we oneffenheden corrigeren en de puntjes op de i zetten. Na 5 weken vindt de nabehandeling plaats. Hierbij zal gekeken worden of het pigment van de eerste behandeling goed door de huid is opgenomen en of er nog plekken opgevuld of aangezet moeten worden en zetten we de puntjes op de i. Het is de bedoeling dat je eens in het jaar of twee jaar terugkomt voor een nabehandeling, om je permanente make up te onderhouden. Doe je dat niet, dan kun je er ongeveer op rekenen dat je permanente make up vijf jaar zichtbaar is. Het is dus eigenlijk semi-permanent.

Als je direct meer wilt weten over permanente make up, vraag dan een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek aan.

Wil je weten hoe permanente wenkbrauwen er ongeveer uit gaan zien? Maak dan eens een afspraak in onze Brow Bar! We shapen, waxen/threaden, tweezen en tinten jouw wenkbrauwen in een prachtige vorm die dicht in de buurt komt van permanente make up! (2 tot 3 weken houdbaar).Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden aangebracht. Altijd mooie ogen, geen zorgen over uitgelopen make-up.

SOORTEN TECHNIEKEN
》 Wimperintensivering
Bij deze techniek wordt er met een fijn steriel naadje (voor eenmalige gebruik) tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Deze techniek geeft een natuurlijke 'mascaralook'.

》 Eyeliners
Smalle tot brede eyeliner voor een make-up uitstraling.

》 Pointillisme
Met een 'dotting' techniek worden er kleine puntjes gezet tussen de wimperhaartjes zowel boven en/of onder. Deze techniek geeft de meest zachte en natuurlijke uitstraling en is o.a. zeer geschikt voor mannen!

》 Eyeshadow
Zachte contouren, de naam zegt het al. Een pigmentatie van oogschaduw. Deze techniek lijkt een beetje op de bekende smokey-eyes make up.Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepasssing van permanente make-up. Bij de lippen kunt je niet alleen kiezen voor een lipliner in de door jouw gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs de gehele lippen te pigmenteren waardoor je geen lippenstift meer hoeft aan te brengen.

SOORTEN TECHNIEKEN
》 Lipliner
Met een fijn naaldje (voor eenmalig gebruik) wordt in een zachte natuurlijke teint een contour rondom de lippen gepigmenteerd.

》 Full lips
De lipliner wordt naar binnen ingeschaduwd of de volledige lippen worden ingekleurd.

》 Ombre lips
De nieuwste techniek waarbij de lippen worden gepigmenteerd in duo tone
(2 kleuren). De binnenkant van de lippen is een teint lichter van kleur en zal iets donkerder naar de lipliner uitlopen, voor meer diepte en de uitstraling van vollere lippen.

Er wordt wel eens gevraagd of wij de lippen 'voller' kunnen maken. Wij pigmenteren nooit in de 'white rol'! Dit wil zeggen buiten de natuurlijke liplijn. Huidweefsel rondom de mond is anders dan lipweefsel. Het pigment zal daarom anders van kleur uitpakken. Wij staan achter esthetisch verantwoorde make up.

Hier vind je de meestgestelde vragen over permanente make-up