Permanente Make-up bij

Wenkbrauwen

Met permanente make up kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken of de wenkbrauwen liften. Kortom, wij kunnen je wenkbrauw een andere vorm geven. Ook kun je eventuele littekentjes camoufleren en kun je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer terug in vorm brengen. Permanente make up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen die het lastig vinden om een gelijkmatige wenkbrauw te tekenen. Misschien gebruikt je al jaren dezelfde kleur potlood en denk je dat jouw eigen creatie het beste bij je past. Wij kunnen je laten zien wat de juiste vorm voor jouw gezicht kan betekenen en op zeer natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen creëren.

SOORTEN TECHNIEKEN
》 Powderbrows
De nieuwste, tevens meest natuurlijke techniek is de powderbrow, (ook wel ombre brows genoemd) waarbij de aanzet en/of bovenkant van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger wordt aangebracht dan de buik en de staart van de wenkbrauw. Dit geeft een zachte poeder uitstraling. Naar wens van de cliënt kunnen we deze heel zacht & natuurlijk aanbrengen maar ook met meer expressie! Powderbrows zijn geschikt voor elk huidtype.

》 Hairstroke wenkbrauwen
Bij de hairstoke techniek worden er dunne haarlijntjes tussen de wenkbrauw haartjes op de huid gecreëerd. Hairstroke techniek is echter voor de meeste huidtypes niet geschikt en zal gedurende de jaren stilletjes aan vervagen tot 1 geheel.Ogen

Permanente eyeliners geven jou net die mooie en frisse uitstraling waarbij de wimpers direct een stuk voller lijken en je ogen meer laten spreken. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden aangebracht. Altijd mooie ogen, geen zorgen over uitgelopen make-up.

SOORTEN TECHNIEKEN
》 Wimperintensivering
Bij deze techniek wordt er met een fijn steriel naadje (voor eenmalige gebruik) tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Deze techniek geeft een natuurlijke en subtiele 'mascaralook'. Ook kan er een 'dotting' techniek worden gebruikt. Er worden kleine puntjes gezet tussen de wimperhaartjes zowel boven en/of onder. Deze techniek geeft een zachte en natuurlijke uitstraling en is o.a. zeer geschikt voor mannen.

》 Eyeliners met wing
Smalle tot brede eyeliner voor een make-up uitstraling.

》 Oogschaduw eyeliners
Zachte contouren. Een pigmentatie van oogschaduw. Deze techniek lijkt een beetje op de bekende smokey-eyes make up.Lippen

Bij een permanente lip behandeling kunnen wij jouw oorspronkelijke contouren opnieuw benadrukken op een natuurlijke manier of de gehele lippen inkleuren in een (zachte) kleur. Kleine correcties van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepasssing van permanente make-up. Ervaar je het gemak geen lippenstift meer aan te hoeven brengen in de door jou gewenste kleur. Dit kan in een zachte nude teint maar ook in kleuren met meer expressie!

SOORTEN TECHNIEKEN
》 Ombre lips
De nieuwste techniek waarbij de lippen worden gepigmenteerd in duo tone (2 kleuren). De binnenkant van de lippen is een iets lichter van kleur en zal donkerder naar de lipliner uitlopen, voor meer diepte en de uitstraling van vollere lippen.

》 Full lips
De volledige lippen worden ingekleurd. Er wordt wel eens gevraagd of wij de lippen 'voller' kunnen maken. Wij pigmenteren nooit in de 'white rol'! Dit wil zeggen buiten de natuurlijke liplijn. Huidweefsel rondom de mond is anders dan lipweefsel. Het pigment zal daarom anders van kleur genezen. Wij staan achter esthetisch verantwoorde make up.

Hier vind je de meestgestelde vragen over permanente make-up.

De Behandeling

Wanneer je voor het eerst bij ons in behandeling komt vragen wij je een gezondheidsverklaring in te vullen. Je permanente make up wordt voorgetekend en jouw wensen en kleur worden besproken. Tip: neem je favoriete make-up mee zodat wij deze kleur voor jou kunnen nabootsen. Wij adviseren echter permanente make up liever te licht dan te donker in te kiezen voor een natuurlijke uitstraling. Donkerder maken kan altijd nog tijdens de nabehandeling. Het pigmenteren van de wenkbrauwen, eyeliners & lippen gebeurt in 2 behandelingen. De reden hiervoor is dat de pigmenten niet altijd na de eerste behandeling bij iedereen even duidelijk zichtbaar zijn. Door de kleur te stapelen, intensiveren we de kleur en kunnen we oneffenheden corrigeren en de puntjes op de i zetten. Na 6 weken vindt de nabehandeling plaats. Hierbij zal gekeken worden of het pigment van de eerste behandeling goed door de huid is opgenomen en of er nog plekken opgevuld of aangezet moeten worden en zetten we de puntjes op de i. Het is de bedoeling dat je eens in het jaar of twee jaar terugkomt voor een nabehandeling, om je permanente make up te onderhouden. Doe je dat niet, dan kun je er ongeveer op rekenen dat je permanente make up vijf jaar zichtbaar is. Het is dus eigenlijk semi-permanent.

Als je direct meer wilt weten over permanente make up, vraag dan een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek aan.