Over Nathalie Rozema | Over

Alweer 20 jaar geleden maakte Nathalie Rozema als onderneemster kennis met de wereld van beauty. In 2011, na 13 jaar vanuit huis te hebben gewerkt, opende zij haar eigen salon Mrs. Glow (voorheen bekend onder de naam Beautysalon Glow), waarmee een droom uitkwam. Zij heeft laten zien dat zij staat voor vakkundigheid, betrouwbaarheid en volledige expertise in de wereld van beauty.

Momenteel werkt ze samen met schoolvriendin Daisy Swaghoven, die als nagelstyliste werkzaam is bij Mrs. Glow.

Sinds 2011 is Nathalie gecertificeerd en master specialist op het gebied van permanente make-up. Na zelf jaren veel opleidingen te hebben gevolgd bij Nouveau Contour en de beste specialisten uit het land, brengt Nathalie sinds 2013 zelf haar kennis over als docente bij het Nouveau Contour instituut. Daarnaast heeft zij ook veel nagelstylistes opgeleid vanuit onder meer Venray en de Magnetic Academy in Veghel.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends is ook in de wereld van permanente make-up heel belangrijk. Nathalie vindt het belangrijk om zichzelf uit te blijven dagen, maar ook om haar klanten en / of cursisten te kunnen voorzien en informeren over de nieuwste technieken en mogelijkheden. Het blijven delen en overbrengen van kennis is de passie van Nathalie.Testimonials

  • Als ik mijn ervaring bij Mrs Glow in 1 woord moest omschrijven zou dit zeker "perfectie" zijn. Al enige tijd twijfelde ik over permanente wenkbrauwen, ze waren wel ok maar miste altijd net dat beetje extra, waardoor ik ze toch iedere ochtend bijtekende. Nathalie die altijd mijn vaste nagelstyliste was breidde haar salon uit met permanente make up en overtuigde mij van de mooie technieken van permanente make up. Door haar professionaliteit en oog voor detail wist ik dat ik bij Nathalie in goed handen was dus heb de afspraak gemaakt voor mijn wenkbrauwen. Er word goed gekeken wat bij je past en advies gegeven over de technieken en uiteindelijke resultaten. De persoonlijkheid van Nathalie heb ik altijd als zeer prettig ervaren waardoor je op je gemak ligt als je de behandeling ondergaat. En wat ben ik uiteindelijk ontzettend blij met het resultaat!! Denk dat het beste compliment is: 'Maar jij hebt toch geen permanente wenkbrauwen?" Dat zegt genoeg over het uiteindelijke resultaat wat perfect past bij mijn gezicht! Ik kan daarom Mrs Glow iedereen aanraden als je gaat voor een natuurlijk resultaat en niet geheel onbelangrijk een pijnloze behandeling.
    Anke Kreutz
  • Afgelopen week heb ik door Nathalie mijn wenkbrauwen met permanente make-up laten doen, ik koos hiervoor, niet omdat ik ontevreden was over mijn wenkbrauwen, maar omdat het altijd mooier kan..het uiteindelijke resultaat moet nog blijken maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik wil je hierbij ook de complimenten geven voor je professionaliteit want zoals gebleken ook door middel van de mooie foto's die je plaatst op social media kun jij op een bepaalde manier een positief verschil maken in iemands leven, bewust of onbewust. Keep up the good work! And glow!
    Barbara Sanders
  • Ik kom al ruim 6 jaar bij Nathalie voor mijn nagels en ik ben dik tevreden! Ik heb werkelijk nooit iets aan mijn nagels en ga altijd met een blij gevoel de deur weer uit. En mocht ik wel een keer wat hebben, dan hoef ik maar te bellen en wordt dat super geregeld. Inmiddels heb ik in die tijd ook al mijn PMU door Nathalie laten doen. Mijn wenkbrauwen, eyeliner en lippen zijn door Nathalie gedaan en ik raad iedereen aan om dat bij haar te doen. Ik ga in ieder geval nergens anders naartoe! Als iemand een vakbekwame vrouw is, dan is het Nathalie wel. Ze weet echt wat ze doet en waar ze het over heeft, top!!
    Judy Driessen