Agenda

Vooraf


Een INTAKE GESPREK

Is bedoeld voor mensen die nog twijfelen over permanente make-up en liever eerst nog wat vragen beantwoord willen hebben voor ze een afspraak inplannen. De informatie die tijdens het intake gesprek verteld wordt, wordt ook tijdens de behandeling besproken. De permanente make-up wordt nauwkeurig voorgetekend en de kleur is in samenspraak. Reserveer je direct een behandeling, dan is een intake gesprek vooraf niet nodig.

KOSTELOOS ANNULEREN

Kan minimaal 24 uur van te voren. Dit kan via de bevestigingsmail die je ontvangt bij reservering. Bewaar deze email svp. Annuleren mag ook via WhatsApp (0647232615) of email (mrsglowvenray@gmail.com)
.

ELDERS PERMANENTE MAKE-UP

Indien je elders permanente make-up hebt laten zetten gelieve vooraf een foto te sturen via WhatsApp (0647232615) of email (mrsglowvenray@gmail.com) zodat ik kan zien of een cover-up mogelijk is.

FILLERS

Heb je fillers in je lippen (of extra volle lippen) gelieve een foto door te sturen via Whatsapp (0647232615) of email (mrsglowvenray@gmail.com)
[Er is eventueel extra behandel tijd nodig].

NABEHANDELING

Een nabehandeling binnen de 6 weken is bedoeld voor klanten die een nieuwe/eerste behandeling hebben gehad. Het is helaas niet mogelijk om na
3 maanden te komen voor een nabehandeling.

DE ONLINE AGENDA

In de online agenda kun je verschillende behandelingen op één dag reserveren.
Wil je een behandeling reserveren op een andere dag, dan eerst opnieuw inloggen in de online agenda.

CONTROLEER

Of je de juiste behandeling(en) hebt aangevinkt.
Voorbeeld: je wilt je permanente make up laten opfrissen na 1 of 2 jaar, dan is dit niet de 'nabehandeling binnen 6 weken' maar een 'touch-up na1 á 2 jaar' behandeling. Reserveer je een behandeling die niet voor jou bedoeld is kan het zijn dat de tijdsduur niet klopt en je afspraak niet door kan gaan of extra kosten aan verbonden zijn.

EMAIL CONTROLE

Controleer dubbel of jouw email adres juist is ingevuld! Dit is de bevestiging van jouw afspraak.

Hoe werkt de ONLINE AGENDA?

1. Scroll op de tekst & selecteer de gewenste behandeling(en)
2. Zoek in de online agenda naar een passende dag en tijd. Deze zijn zichtbaar wanneer je op de datum klikt. Zie je geen optie dan is deze maand helaas al volgeboekt.
3. Vul je gegevens in en bevestig de afspraak.
4. Graag tot ziens in de salon!