Manicure bij

Gelpolish is een innovatie op het gebied van versteviging van de natuurlijke nagel. De polish is een sterke, elastische gel, die zeer dun aangebracht wordt op de eigen nagels. Hiermee heb je geen last meer van gebroken of gescheurde nagels. Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen dragen, maar toch graag mooie verzorgde nagels willen.

Hoe wordt gelpolish aangebracht? We starten met een manicure behandeling waarbij de nagels in model worden gevijld, de nagelriemen worden teruggeduwd en eventuele velletjes worden verwijdert. Vervolgens worden je nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt. We starten met het aanbrengen van 2 of 3 laagjes base coat, afhankelijk van de stevigheid van jouw natuurlijke nagel. Daarna brengen we de gelpolish in de door jouw gekozen kleur aan in 2 dunne laagjes die ook weer afzonderlijk worden uitgehard in de uv lamp. We sluiten af met een top gel voor een mooie glanzende nagel. Ondanks er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit niet een dikke nagel als resultaat.

Er wordt geen gebruik gemaakt van een kunstnagel, maar gewoon een mooie laag nagellak (gelpolish) op jouw natuurlijke nagels.

Voordelen van de gelpolish behandeling:
》 beschadigd de natuurlijke nagel niet
》 geschikt voor hand- & teennagels
》 geen afbladderende lak of putjes
》 blijft lang zitten
》 voelt en ziet er uit als een nagellak
》 mooie glans en stevigere nagels
》 geen droogtijd, het product wordt uitgehard onder een uv lamp
》 gemakkelijk verwijderbaar in onze salon
》 3/4 weken houdbaar

Uiteraard kunnen ook jouw teennagels op dezelfde manier worden behandeld. Op teennagels 6 tot 8 weken houdbaar! Wil jij liever je nagels iets verlengen of verstevigen, dan zullen wij de behandeling hierop aanpassen.

Wil jij liever je nagels iets verlengen of verstevigen, dan zullen wij de behandeling hierop aanpassen.