Brow Bar bij

Mrs. Glow in Venray is hét adres voor mooie wenkbrauwen. Na jarenlange ervaring en passie voor wenkbrauwen in de permanente make up branche heeft eigenaresse Nathalie zich nóg meer toegelegd op het perfectioneren van wenkbrauwen stylen zonder dat het 'permanent' blijvend is.

Ieder mens is verschillend en heeft een andere vorm van haargroei. Door middel van verschillende technieken (waarbij we telkens op de hoogte zijn van de laatste trends) maken wij voor u de perfecte wenkbrauw op maat en bespreken we eventueel een stappenplan.

》 Threaden
Dit is een eeuwenoude Aziatische methode waarbij met katoendraden over de ongewenste haren worden gesleept. Op deze manier draaien de haartjes in het garen waardoor ze vanaf de wortel verwijdert worden.

》 Waxing
Met een zeer milde wax worden pijnloos en doeltreffend de kleinste donshaartjes verwijdert.

》 Tinting Met een hennaverf wordt de huid meegeverfd met de haartjes. Dit is enkele dagen zichtbaar. Alleen de haartjes verven is uiteraard ook mogelijk.

Wanneer er een verschil is tussen beide wenkbrauwen gaan we uit van de meest volle wenkbrauw en stellen we eventueel een groeiplan op zodat de andere wenkbrauw de oude vorm terug krijgt. We epileren in ieder geval nooit meer dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Alle behandelingen in onze salon gaan in overleg met onze cliënten. Vind u een smallere vorm mooier, houden wij rekening met uw wensen. Het gaat er om dat u zich prettig voelt.

"Great brows don't happen by chance, they happen by appointment".